Muuttosiivous

Muuttosiivous Tuusulan ja Järvenpään sekä Keravan alueilla luotettavasti 

Luotettavat ja laadukkaat muuttosiivoukset niin uuteen kuin vanhaan kotiin Keski-Uudellamaalla kuten Kerava, Tuusula ja Järvenpää. Takuulla siistin muuttosiivouksen takaavat ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä laadukkaat työvälineet ja siivousaineet. Ensiluokkaisen laadukas työnjälki on meille kunnia-asia!

Laadun lisäksi meille tärkeää on toimintamme ekologisuus. Käytämme muuttosiivouksissa kotimaisia ja riittoisia pesuaineita. Tuomme muuttosiivouksessa aina mukana omat välineemme ja siivoamme tilat lattiasta kattoon.

Miksi valita muuttosiivous?

Muuttaessa riittää mietittävää ja siirrettävää. Tavaroiden pakkaamisen, kuljettamisen ja purkamisen lisäksi koti tulisi myös siivota. Anna meidän huolehtia siivouksesta niin saat yhden asian pois muuton to do listaltasi.

  • Muuttaessa on riittävästi tekemistä, jätä siivous meidän huoleksemme
  • Siivoamme niin uuden kuin vanhan kotisi lattiasta kattoon
  • Mikä olisikaan parempi aika siivota uusi koti kuin juuri ennen muuttoa

Mitä muuttosiivoukseen kuuluu?

Pesemme tilat kokonaisvaltaisesti sisältäen kaikki huoneet kuten keittiö, sauna, kylpyhuone sekä muut tilat. Sinun ei tarvitse huolehtia siivousvälineistä tai -aineista, sillä nämä tulevat aina siistijöidemme mukana.

Lisäpalveluna pesemme myös ikkunat.

Ota meihin yhteyttä niin voimme yhdessä käydä läpi mahdolliset toiveesi tai muut tarpeet muuttosiivoukseen liittyen.

Mitä muuttosiivous maksaa?

Muuttosiivouksen hinta on ma-pe 58,20€/tunti (46,90€/tunti alv 0%). Kotitalousvähennyksen jälkeen muuttosiivouksen hinnaksi jää enää 23,28€/tunti. Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta. Voit myös aina kysyä meiltä lisätietoja ja autamme mielellämme!

Hintaan sisältyvät niin siivousvälineet kuin siivousaineetkin.

Muuttosiivouksen kesto on pääsääntöisesti alkaen kahdeksan tuntia. Siivouksen kestoon vaikuttaa luonnollisesti kohteen vaativuus sekä pinta-ala. Räätälöimme muuttosiivouksen aina tarpeiden sekä toiveiden mukaisesti joten ota rohkeasti yhteyttä!

Mahdollinen kotitalousvähennys haetaan jälkikäteen esimerkiksi verottajan OmaVero -palvelun kautta.

Muuton jälkeen 

Mikäpä helpottaisi arkea muuton jälkeen yhtä hyvin kuin säännöllinen kotisiivous. Tutustu myös muihin palveluihimme kuten kotiapuun sekä yksittäisiin siivouksiin kuten ikkunoiden pesuun.

Laadukas ja luotettava muuttosiivous Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla

Siivouspalvelut Westlin Oy tarjoaa monipuolista ja laadukasta siivousta Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla. Olemme siivousyritys, joka on saanut kiitosta erityisesti laadukkaasta työnjäljestämme sekä asiakaslähtöisestä ja joustavasta palvelustamme. 

Siivous Tuusulan ja Järvenpään sekä Keravan alueilla laadukkaasti

 

Siivouspalvelut
Westlin Oy

Kauppakaari 8
04200 Kerava
Y-tunnus: 2659737-8

Copyright © 2024 Siivouspalvelut Westlin Oy