Muuttosiivous Kerava, Tuusula, Järvenpää ja lähialueet

Muuttamisessa on ihan riittävästi tekemistä, jätä siivoukset meille ja nauti uudesta kodistasi!

Luotettavat ja laadukkaat muuttosiivoukset niin uuteen kuin vanhaan kotiin Keski-Uudellamaalla kuten Kerava, Tuusula ja Järvenpää. Takuulla siistin muuttosiivouksen takaavat ammattitaitoinen henkilökuntamme sekä laadukkaat työvälineet ja siivousaineet. Ensiluokkaisen laadukas työnjälki on meille kunnia-asia!

Laadun lisäksi meille tärkeää on toimintamme ekologisuus. Käytämme muuttosiivouksissa kotimaisia ja riittoisia pesuaineita. Tuomme muuttosiivouksessa aina mukana omat välineemme ja siivoamme tilat lattiasta kattoon.

Miksi valita muuttosiivous?

Muuttaessa riittää mietittävää ja siirrettävää. Tavaroiden pakkaamisen, kuljettamisen ja purkamisen lisäksi koti tulisi myös siivota. Anna meidän huolehtia siivouksesta niin saat yhden asian pois muuton to do listaltasi.

  • Muuttaessa on riittävästi tekemistä, jätä siivous meidän huoleksemme
  • Siivoamme niin uuden kuin vanhan kotisi lattiasta kattoon
  • Mikä olisikaan parempi aika siivota uusi koti kuin juuri ennen muuttoa

Mitä muuttosiivoukseen kuuluu?

Pesemme tilat kokonaisvaltaisesti sisältäen kaikki huoneet kuten keittiö, sauna, kylpyhuone sekä muut tilat. Sinun ei tarvitse huolehtia siivousvälineistä tai -aineista, sillä nämä tulevat aina siistijöidemme mukana.

Lisäpalveluna pesemme myös ikkunat.

Ota meihin yhteyttä niin voimme yhdessä käydä läpi mahdolliset toiveesi tai muut tarpeet muuttosiivoukseen liittyen.

Mitä muuttosiivous maksaa?

Muuttosiivouksen hinta on ma-pe 58,20€/tunti (46,90€/tunti alv 0%). Kotitalousvähennyksen jälkeen muuttosiivouksen hinnaksi jää enää 23,28€/tunti. Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta. Voit myös aina kysyä meiltä lisätietoja ja autamme mielellämme!

Hintaan sisältyvät niin siivousvälineet kuin siivousaineetkin.

Muuttosiivouksen kesto on pääsääntöisesti alkaen kahdeksan tuntia. Siivouksen kestoon vaikuttaa luonnollisesti kohteen vaativuus sekä pinta-ala. Räätälöimme muuttosiivouksen aina tarpeiden sekä toiveiden mukaisesti joten ota rohkeasti yhteyttä!

Mahdollinen kotitalousvähennys haetaan jälkikäteen esimerkiksi verottajan OmaVero -palvelun kautta.

Muuton jälkeen

Mikäpä helpottaisi arkea muuton jälkeen yhtä hyvin kuin säännöllinen kotisiivous. Tutustu myös muihin palveluihimme kuten kotiapuun sekä yksittäisiin siivouksiin kuten ikkunoiden pesuun.

Lattian ja hyllyn pintojen puhdistus

Muista myös kotitalousvähennys

Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Esimerkiksi säännöllisestä kotisiivouksesta on mahdollista saada 60 % kotitalousvähennystä. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä voit lukea Verohallinnon sivustolta.

Toisinaan voit olla oikeutettu myös arvonlisäverottomaan palveluun: esimerkiksi jos olet yli 75-vuotias, toivut leikkauksesta tai sinulla on haastava elämäntilanne. Kysy rohkeasti lisää arvonlisäverottoman palvelun mahdollisuudesta.

Siivouspalvelut

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous palveluistamme!