Toimistosiivous Kerava, Tuusula, Järvenpää ja lähialueet

Toimitilojen ja toimistojen siivoukset Keravan, Tuusulan ja Järvenpään alueella sekä lähiympäristössä.

Siivoamme laadukkaasti myös yritysten toimitilat ja toimistot Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja lähialueilla. Luotettavat ja ammattitaitoiset työntekijämme varmistavat, että yrityksesi toimitilat toimivat edustavana käyntikorttina ja viihtyisänä työympäristönä.

Laadun lisäksi meille tärkeää on toimintamme ekologisuus. Käytämme siivouksissa kotimaisia ja riittoisia pesuaineita. Siivoamme aina omilla, jokaiselle asiakkaalle varatuilla välineillä, jotka pesemme huolellisesti jokaisen siivouskerran jälkeen. Käytämme aina ensisijaisesti asiakkaan imuria allergiasyistä, mutta tarvittaessa voimme tuoda myös oman imurimme paikalle.

Toimistosiivoukset tarpeiden mukaan räätälöiden

Jokainen toimisto on omanlaisensa eikä kaikkialle tarvita täsmälleen samoja aineita sekä palveluita. Räätälöimmekin toimistosiivouksen aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Toimistosiivoukset toteutamme useimmiten säännöllisinä, tyypillisesti viikottaisina sopimussiivouksina, mutta toteutamme myös kertaluonteiset suursiivoukset esimerkiksi muuton yhteydessä.

Toimistosiivoukset sisältävät tyypillisesti:

 • Imuroinnin ja lattian kosteapyyhinnän
 • Sosiaali- ja keittiötilojen puhdistuksen
 • WC-tilojen pesun
 • Roskakorien tyhjennyksen

Lisäpalveluna voimme toteuttaa myös esimerkiksi lattioiden erikoispesut, tekstiilipesut huonekaluille ja matoille sekä ikkunoiden pesut.

Meiltä löytyy monia erikoislaitteita siivoukseen. Lattioiden tehopesuun löytyy erittäin tehokas lattiapesuri jolla pystymme pesemään kaikki lattiatyypit. Lopputuloksena saadaan todella puhtaat lattiat, joka ei käsipesulla onnistu.Tekstiilipesuun puolestaan löytyy oma laitteensa, jolla puhdistamme kätevästi toimiston tuolit, sohvat ym tekstiilit. Kysy lisää!

Toimistosiivouksen hinta

Toimistosiivouksen hinta on alkaen 40€/tunti (ALV 0%). Ota yhteyttä ja selvitetään paljonko teille räätälöity toimistosiivous maksaisi.

Säännöllinen siivous parantaa sisäilman laatua

Siivouksella voidaan viihtyvyyden lisäksi vaikuttaa myös turvallisuuteen ja sisäilman laatuun.

Pinnoille laskeutuva pöly nostaa sisäilmaan hiukkasia jotka huonontavat sisäilman laatua. Paras apu tämän estämiseen on riittävän säännöllinen siivous sekä riittävä siivoustaajuus. Säännöllisellä toimistosiivouksella edistetään näin myös puhtaampaa sisäilmaa.

Miksi käyttää toimistosiivousta?

Laadukas toimistosiivous toimii usein näkymättömissä ja tähän tulee harvoin kiinnitettyä huomiota. Tämä ei ole kuitenkaan merkki siitä, että toimistosiivousta tulisi laiminlyödä. Puhdas ja viihtyisä työympäristö lisää työskentelymukavuutta ja tätä kautta tehokkuutta. Työntekijöiden keskittyessä olennaiseen voi siivouksen jättää ammattitaitoisten siivoajiemme hoidettavaksi.

Miksi valita Siivouspalvelu Westlin toimistosiivous?

 • Paikallinen ja luotettava jo vuodesta 2006 toiminnassa ollut kotimainen siivousyritys
 • Tunnemme ja tiedämme paikalliset tavat sekä ympäristöt
 • Olemme tunnettu laadukkaasta työnjäljestä sekä hyvästä asiakaspalvelusta
 • Käytämme ekologisia ja kotimaisia pesuaineita sekä aina asiakaskohtaisia siivousvälineitä.
 • Monipuolisten palveluidemme avulla saamme siivottua toimiston jokaisen nurkan
 • Ammattitaitoiset siivoojat
 • Yksittäiset siivoukset aina perussiivouksesta suursiivoukseen tai säännöllinen siivous tarvitsemallanne aikavälillä

Olemme kotimainen ja paikallinen siivousyritys jonka avainarvoina ovat joustavuus, ekologisuus sekä laadukkuus. Ota siis yhteyttä mikäli kaipaat laadukasta toimistosiivousta!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous palveluistamme!