Toimistosiivous

Yrityssiivous Kerava, Tuusula, Järvenpää ja lähialueet

Yrityssiivoukset Keravan, Tuusulan ja Järvenpään alueella sekä lähiympäristössä.

Siivoamme laadukkaasti, joustavasti ja ekologisesti myös yritysten tilat ja toimistot Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja lähialueilla. Luotettavat ja ammattitaitoiset työntekijämme varmistavat, että yrityksesi tilat toimivat edustavana käyntikorttina ja viihtyisänä työympäristönä.

Laadun lisäksi meille tärkeää on toimintamme ekologisuus. Käytämme siivouksissa kotimaisia ja riittoisia pesuaineita. Siivoamme aina omilla, jokaiselle asiakkaalle varatuilla välineillä, jotka pesemme huolellisesti jokaisen siivouskerran jälkeen. Imuria emme kuljeta mukanamme allergiasyistä, vaan käytämme aina asiakkaan omaa imuria.

Jätä toimitilojesi siivous meille ja pääset keskittymään työntekoon rauhassa.

Räätälöimme yrityssiivoukset tarpeiden mukaan

Jokainen tila on omanlaisensa eikä kaikkialle tarvita täsmälleen samoja aineita sekä palveluita. Räätälöimmekin yrityssiivouksen aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Yrityssiivoukset toteutamme useimmiten säännöllisinä, tyypillisesti viikottaisina sopimussiivouksina, mutta toteutamme myös kertaluonteiset suursiivoukset esimerkiksi muuton yhteydessä.

Yrityssiivoukset sisältävät tyypillisesti:

  • Imuroinnin ja lattian kosteapyyhinnän
  • Sosiaali- ja keittiötilojen puhdistuksen
  • WC-tilojen pesun
  • Roskakorien tyhjennyksen

Lisäpalveluna voimme toteuttaa myös esimerkiksi lattioiden erikoispesut, tekstiilipesut huonekaluille ja matoille sekä ikkunoiden pesut.

Yrityssiivouksen hinta

Yrityssiivouksen hinta on alkaen 40€/tunti (ALV 0%). Ota yhteyttä ja selvitetään paljonko teille räätälöity yrityssiivous maksaisi.

Säännöllinen yrityssiivous parantaa sisäilman laatua

Siivouksella voidaan viihtyvyyden lisäksi vaikuttaa myös turvallisuuteen ja sisäilman laatuun.

Pinnoille laskeutuva pöly nostaa sisäilmaan hiukkasia jotka huonontavat sisäilman laatua. Paras apu tämän estämiseen on riittävän säännöllinen siivous sekä riittävä siivoustaajuus. Säännöllisellä yrityssiivouksella edistetään näin myös puhtaampaa sisäilmaa.

Miksi valita yrityssiivous?

Laadukas yrityssiivous toimii usein näkymättömissä ja tähän tulee harvoin kiinnitettyä huomiota. Tämä ei ole kuitenkaan merkki siitä, että yrityssiivousta tulisi laiminlyödä. Puhdas ja viihtyisä työympäristö lisää työskentelymukavuutta ja tätä kautta tehokkuutta. Työntekijöiden keskittyessä olennaiseen voi siivouksen jättää ammattitaitoisten siivoajiemme hoidettavaksi.

Siivouspalvelut Westlin Oy – paikallinen palveleva siivousyritys

Me Siivouspalvelut Westlin Oy:llä olemme palvelleet asiakkaitamme Keski-Uudenmaan alueella kuten Keravalla, Tuusulassa ja Järvenpäässä jo vuodesta 2006 lähtien. Olemme saaneet kiitosta erityisesti laadukkaasta työnjäljestämme sekä asiakaslähtöisestä palvelustamme.

Olisitko sinä seuraava tyytyväinen asiakkaamme? Ota yhteyttä mikäli kaipaat laadukasta yrityssiivousta!

Siivouspalvelut

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous palveluistamme!