Kotiapu Kerava, Tuusula ja lähialueet

Siivouspalveluiden lisäksi tarjoamme myös monipuolista ja yksilöllistä apua arjen askareisiin Keravalla, Tuusulassa ja lähialueilla. Voimme toteuttaa erilaisia kotitöitä tai asiointeja joko itsenäisesti tai yhdessä asiakkaan kanssa. Sinua palvelevat aina ammattitaitoiset ja luotettavat työntekijämme, joille auttaminen on sydämen asia.

Haluamme varmistaa, että jokainen saa elää hyvää ja mielekästä elämää omassa kodissaan. Iäkkäämpien ihmisten lisäksi avustamme mielellämme myös esimerkiksi lapsiperheitä tai sairaudesta toipuvia. Myös kiireinen tai haastava elämäntilanne voi olla hyvä syy hyödyntää kotiapupalveluitamme.

Mitä on kotiapu?

Kotiavulla tarkoitetaan avustamista tyypillisesti kodinhoitoon, arkisiin askareisiin ja erilaisiin asiointeihin liittyvissä asioissa. Kaikki kotiavun palvelut räätälöidään aina joustavasti ja yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan, niin palveluiden sisällön kuin aikataulujen puolesta.

Kotiapupalvelut voivat sisältää esimerkiksi:
  • Kaupassa käyntiä ja ruoanlaittoa
  • Avustamista peseytymisessä ja pukeutumisessa
  • Pyykkihuoltoa
  • Avustamista ulkoilussa, tietokoneen käytössä ja asioinneissa
  • Lasten tai lemmikkien hoitoa
  • Omaishoitajien tukemista ja avustamista

Muista myös kotitalousvähennys

Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Esimerkiksi säännöllisestä kotisiivouksesta on mahdollista saada 40 % kotitalousvähennystä. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä voit lukea Verohallinnon sivustolta.

Toisinaan voit olla oikeutettu myös arvonlisäverottomaan palveluun: esimerkiksi jos olet yli 75-vuotias, toivut leikkauksesta tai sinulla on haastava elämäntilanne. Kysy rohkeasti lisää arvonlisäverottoman palvelun mahdollisuudesta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous palveluistamme!