Kotiapu

Kotiapu ja kotipalvelu Kerava, Tuusula, Järvenpää ja lähialueet

Siivouspalveluiden lisäksi tarjoamme myös monipuolista ja yksilöllistä kotiapua tai kotipalvelua arjen askareisiin Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja lähialueilla. Voimme toteuttaa erilaisia kotitöitä tai asiointeja joko itsenäisesti tai yhdessä asiakkaan kanssa. Sinua palvelevat aina ammattitaitoiset ja luotettavat työntekijämme, joille auttaminen on sydämen asia.

Autamme kaikissa arjen askareissa.

Kotiapu tarjoaa apua arjen askareisiin esimerkiksi vanhuksille ja liikuntarajoitteisille

Haluamme varmistaa, että jokainen saa elää hyvää ja mielekästä elämää omassa kodissaan. Iäkkäämpien ihmisten lisäksi avustamme mielellämme myös esimerkiksi lapsiperheitä tai sairaudesta toipuvia. Esimerkiksi lapsiperheiden kiireiden keskellä siivousapu vapauttaa siivoukseen muuten kuluvan ajan muuhun tekemiseen. Myös kiireinen tai haastava elämäntilanne voi olla hyvä syy hyödyntää kotiapupalveluitamme.

Mitä on kotiapu?

Kotiavulla tarkoitetaan avustamista tyypillisesti kodinhoitoon, arkisiin askareisiin ja erilaisiin asiointeihin liittyvissä asioissa. Kaikki kotiavun palvelut räätälöidään aina joustavasti ja yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan, niin palveluiden sisällön kuin aikataulujen puolesta.

Kotiapupalvelut voivat sisältää esimerkiksi:

  • Kaupassa käyntiä ja ruoanlaittoa
  • Avustamista peseytymisessä ja pukeutumisessa
  • Pyykkihuoltoa ja pesulapalveluita
    • pyykinpesua, silitystä, mankelointia ym.
  • Avustamista ulkoilussa, tietokoneen käytössä ja asioinneissa
  • Lasten tai lemmikkien hoitoa
  • Apua laittautumisessa kuten hiusten föönausta yms.
  • Omaishoitajien tukemista ja avustamista

Kotiavun hinta

Kotiapu maksaa alkaen 36€/h (alv 0%). Jos olet täyttänyt 75 vuotta tai kotiavun tarvitsijalla on jokin rajoite tai este (kuten leikkauksesta toipuminen) joka estää normaalin toimimisen niin voit saada kotiapua ilman arvolisäveroa. Muista myös kotitalousvähennys, jonka jälkeen kotiavun hinnaksi jää enää alkaen 14,40€/h!

Kun tarvitset kotipalvelua tai apua arjen askareisiin Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä tai lähialueilla niin ota yhteyttä!

Laadukas ja luotettava siivous Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla

Siivouspalvelut Westlin Oy tarjoaa monipuolista ja laadukasta siivousta Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla. Olemme siivousyritys, joka on saanut kiitosta erityisesti laadukkaasta työnjäljestämme sekä asiakaslähtöisestä ja joustavasta palvelustamme. 

Siivous Tuusulan ja Järvenpään sekä Keravan alueilla laadukkaasti

 

Siivouspalvelut
Westlin Oy

Kauppakaari 8
04200 Kerava
Y-tunnus: 2659737-8

Copyright © 2024 Siivouspalvelut Westlin Oy