Kotiapu ja kotipalvelu Kerava, Tuusula, Järvenpää ja lähialueet

Siivouspalveluiden lisäksi tarjoamme myös monipuolista ja yksilöllistä kotiapua tai kotipalvelua arjen askareisiin Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja lähialueilla. Voimme toteuttaa erilaisia kotitöitä tai asiointeja joko itsenäisesti tai yhdessä asiakkaan kanssa. Sinua palvelevat aina ammattitaitoiset ja luotettavat työntekijämme, joille auttaminen on sydämen asia.

Autamme kaikissa arjen askareissa.

Kotiapu tarjoaa apua arjen askareisiin esimerkiksi vanhuksille ja liikuntarajoitteisille

Haluamme varmistaa, että jokainen saa elää hyvää ja mielekästä elämää omassa kodissaan. Iäkkäämpien ihmisten lisäksi avustamme mielellämme myös esimerkiksi lapsiperheitä tai sairaudesta toipuvia. Esimerkiksi lapsiperheiden kiireiden keskellä siivousapu vapauttaa siivoukseen muuten kuluvan ajan muuhun tekemiseen. Myös kiireinen tai haastava elämäntilanne voi olla hyvä syy hyödyntää kotiapupalveluitamme.

Mitä on kotiapu?

Kotiavulla tarkoitetaan avustamista tyypillisesti kodinhoitoon, arkisiin askareisiin ja erilaisiin asiointeihin liittyvissä asioissa. Kaikki kotiavun palvelut räätälöidään aina joustavasti ja yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan, niin palveluiden sisällön kuin aikataulujen puolesta.

Kotiapupalvelut voivat sisältää esimerkiksi:

  • Kaupassa käyntiä ja ruoanlaittoa
  • Avustamista peseytymisessä ja pukeutumisessa
  • Pyykkihuoltoa ja pesulapalveluita
    • pyykinpesua, silitystä, mankelointia ym.
  • Avustamista ulkoilussa, tietokoneen käytössä ja asioinneissa
  • Lasten tai lemmikkien hoitoa
  • Apua laittautumisessa kuten hiusten föönausta yms.
  • Omaishoitajien tukemista ja avustamista

Kotiavun hinta

Kotiapu maksaa alkaen 34,40€/h (alv 0%). Jos olet täyttänyt 75 vuotta tai kotiavun tarvitsijalla on jokin rajoite tai este (kuten leikkauksesta toipuminen) joka estää normaalin toimimisen niin voit saada kotiapua ilman arvolisäveroa. Muista myös kotitalousvähennys, jonka jälkeen kotiavun hinnaksi jää enää alkaen 13,76€/h!

Kun tarvitset kotipalvelua tai apua arjen askareisiin Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä tai lähialueilla niin ota yhteyttä!

Lattian ja hyllyn pintojen puhdistus

Muista myös kotitalousvähennys

Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Esimerkiksi säännöllisestä kotisiivouksesta on mahdollista saada 60 % kotitalousvähennystä. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä voit lukea Verohallinnon sivustolta.

Toisinaan voit olla oikeutettu myös arvonlisäverottomaan palveluun: esimerkiksi jos olet yli 75-vuotias, toivut leikkauksesta tai sinulla on haastava elämäntilanne. Kysy rohkeasti lisää arvonlisäverottoman palvelun mahdollisuudesta.

Siivouspalvelut

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous palveluistamme!