Kotisiivous Kerava, Tuusula, Järvenpää ja lähialueet

Meiltä saat luotettavat ja laadukkaat kotisiivouspalvelut Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja lähialueilla. Takuulla siistin lopputuloksen takaavat ammattitaitoinen henkilökunta sekä laadukkaat työvälineet ja siivousaineet. Ensiluokkaisen laadukas työnjälki on meille kunnia-asia!

Laadun lisäksi meille tärkeää on toimintamme ekologisuus. Käytämme kotisiivouksissa kotimaisia ja riittoisia pesuaineita. Siivoamme aina omilla, jokaiselle asiakkaalle varatuilla välineillä, jotka pesemme huolellisesti jokaisen siivouskerran jälkeen. Käytämme aina ensisijaisesti asiakkaan imuria allergiasyistä, mutta tarvittaessa voimme tuoda myös oman imurimme paikalle.

Kun haluat käyttää aikaasi muuhun kuin siivoamiseen niin tilaa siivooja kotiin ja nauti ansaitusta vapaa-ajasta. Tiesithän, että voit hyödyntää myös kotitalousvähennystä kotisiivouksessa.

Sopimussiivoukset sisältävät tyypillisesti:

 • Keittiön pintojen kosteapyyhinnän
 • Pölyjen pyyhinnän sekä kosketuspintojen puhdistuksen
 • Imuroinnin sekä lattialta että sohvalta ja/tai nojatuoleista
 • Lattian ja lattialistojen kosteapyyhinnän
 • WC-kalusteiden pesu sekä saunan oven puhdistus

Lisäpalveluna voimme myös esimerkiksi puhdistaa kylpyhuoneen perusteellisesti, tampata matot sekä pestä ikkunat ja/tai parvekelasit. Kysy myös tekstiilipesusta. Käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitettu tekstiilipesuri, jolla voimme tilauksesta pestä mm. sohvat, nojatuolit yms

Suursiivous

Perinteisen kotisiivouksen lisäksi teemme myös suursiivoukset Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja lähialueilla.Odottaako esimerkiksi uuni siivoustaan, jääkaappia ei ole tullut putsattua aikoihin tai sauna sekä kylpyhuone odottavat pesuaan. Tilaa tällöin suursiivous!

Suursiivouksessa perusteellisen perussiivouksen lisäksi puhdistamme esimerkiksi kaappien päälle kertyneet pölyt, uunin, jääkaapin ja pakastimen sekä saunan ja kylpyhuoneen.

Miksi valita kotisiivous?

Mitäpä jos työpäivän jälkeen sinun ei tarvitsekaan siivota vaan voisit tehdä jotain muuta vapaa-ajallasi. Entä jos siivoamisen sijaan sinulle jää aikaa leikkiä lastesi kanssa tai ehkä kaipaat pientä arjen luksusta. Kotisiivouksen avulla saat vapautettua muutoin siivoukseen kuluvan ajan muuhun vapaa-ajan viettoon. Jätä siivous meidän huoleksemme ja lähde nauttimaan vapaa-ajastasi!

Siivouksen laatu on meille äärimmäisen tärkeää ja tämän takia käytämme kotimaisia ekologisia pesuaineita ja asianmukaisia siivousvälineitä jokaisessa kohteessa. Näin kodin pinnat saadaan pysymään kunnossa myös vuosien päästä.

Saat säännöllisestä kotisiivouksesta myös kotitalousvähennyksen!

Paljonko kotisiivous maksaa?

Kotisiivouksemme maksavat alkaen 48,50€ / tunti sis. alv. Tästä kotitalousvähennyksen jälkeen summaksi jää vuonna 2022 enää alkaen 29,10€ / tunti.

Kotitalousvähennys haetaan jälkikäteen esimerkiksi verottajan OmaVero -palvelun kautta.

Tarkat summat näet hinnastostamme.

Kuinka usein kotisiivous tehdään?

Kotisiivousta voidaan tehdä kertatyönä tai sopimuksen mukaisesti. Useimmiten kotisiivous suoritetaan kerran viikossa, mutta siivousväli sovitaan aina asiakaskohtaisesti.

Muista kysyä lisäpalveluistamme mikäli haluat näitä osana kotisiivousta. Lisäpalveluihimme kuuluvat mm. kylpyhuoneen perusteellinen puhdistus, mattojen tamppaus, erinäisten tekstiilien pesu sekä ikkunoiden/parvekelasien pesu. Mikäli mielessäsi on muita siivouksen tarpeessa olevia asioita niin kysy ja annamme mielellämme tarjouksen!

Jos etsit paikallista, joustavaa ja laadukasta kotisiivousta Keski-Uudellamaalla kuten Kerava, Tuusula tai Järvenpää niin ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme auttaa juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Siivouspalveluiden lisäksi tarjoamme myös monipuolista kotiapua arjen askareisiin. Lue lisää kotiapupalveluistamme täältä.

Miksi valita Siivouspalvelu Westlin kotisiivous?

 • Paikallinen ja luotettava jo vuodesta 2006 toiminnassa ollut siivousyritys
 • Tunnemme ja tiedämme paikalliset tavat sekä ympäristöt
 • Olemme tunnettu laadukkaasta työnjäljestä sekä hyvästä asiakaspalvelusta
 • Käytämme ekologisia ja kotimaisia pesuaineita sekä aina asiakaskohtaisia siivousvälineitä.
 • Monipuolisten palveluidemme avulla saamme siivottua kodin jokaisen nurkan tarvittaessa
 • Ammattitaitoiset siivoojat
 • Yksittäiset siivoukset aina perussiivouksesta suursiivoukseen tai säännöllinen siivous haluamallasi aikavälillä

Muista myös kotitalousvähennys

Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Esimerkiksi säännöllisestä kotisiivouksesta on mahdollista saada 60 % kotitalousvähennystä. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä voit lukea Verohallinnon sivustolta.

Toisinaan voit olla oikeutettu myös arvonlisäverottomaan palveluun: esimerkiksi jos olet yli 75-vuotias, toivut leikkauksesta tai sinulla on haastava elämäntilanne. Kysy rohkeasti lisää arvonlisäverottoman palvelun mahdollisuudesta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous palveluistamme!