Kotisiivous

Kotisiivous Tuusulan ja Järvenpään sekä Keravan alueilla luotettavasti 

Siivouspalvelut Westlin tarjoaa luotettavat ja laadukkaat kodin siivouspalvelut Keravalla, Tuusulassa ja Järvenpäässä sekä lähialueilla. Takuusiistin lopputuloksen takaavat oma ammattitaitoinen henkilökunta sekä laadukkaat työvälineet ja siivousaineet. Tuttu paikallinen ja luotettava Westlinin kotisiivous on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 2006 lähtien. 

Kotisiivooja siivoamassa keittiötä.

Kodin siivouspalvelut: 

 • Säännöllinen kotisiivous 
 • Yksittäiset kertasiivoukset 
 • Muuttosiivous 
 • Ikkunoiden pesu 
 • Kevätsiivous 
 • Joulusiivous 
 • tai jokin muu kotiin liittyvä siivous 

Jos tarvitset yksittäistä suurempaa siivousta tai säännöllistä kodin ylläpitosiivousta tai jotain muuta tältä väliltä, niin ota meihin yhteyttä!

Ylläpitosiivous säännöllisesti 

Kotisiivous sopimussiivouksena helpottaa arkea ja pitää kodin siistinä. Tarjoamamme sopimussiivoukset sisältävät tyypillisesti: 

 • Keittiön pintojen kosteapyyhinnän 
 • Pölyjen pyyhinnän sekä kosketuspintojen puhdistuksen 
 • Imuroinnin sekä lattialta että sohvalta ja / tai nojatuoleista 
 • Lattian ja lattialistojen kosteapyyhinnän 
 • WC-kalusteiden pesu sekä saunan oven puhdistus

Lisäpalveluna voimme myös esimerkiksi puhdistaa kylpyhuoneen perusteellisesti, tampata matot sekä pestä ikkunat ja / tai parvekelasit. Kysy myös tekstiilien pesusta. Käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitettu tekstiilipesuri, jolla voimme tilauksesta pestä mm. sohvat, nojatuolit yms. 

Kotisiivous olohuoneen imurointi.
Siivooja suorittamassa kotisiivousta.

Miten tilaan kodin siivouspalvelun? 

Ota yhteyttä meihin sähköpostilla, voit myös soittaa. Yhteydenoton jälkeen sovimme asiakkaan kanssa kotikäynnin jolla kartoitetaan tuleva siivoustyö. Ilmaisen kohdekäynnin perusteella tehdään työstä tarjous. Tarjouksen antamisen lisäksi voidaan sopia suoraan siivouksen yksityiskohdat sekä siivouksen ajankohta. 

Laadukas työnjälki kunnia-asiana 

Työn laadun lisäksi meille on tärkeää toimintamme ekologisuus. Käytämme kotisiivouksissa kotimaisia ja riittoisia pesuaineita. Siivoamme aina omilla, jokaiselle asiakkaalle varatuilla välineillä, jotka pesemme huolellisesti jokaisen siivouskerran jälkeen. Käytämme ensisijaisesti asiakkaan omaa imuria allergiasyistä, mutta tarvittaessa voimme tuoda myös oman imurimme paikalle. 

Kun haluat käyttää aikaasi muuhun kuin siivoamiseen, niin tilaa siivooja kotiin ja nauti ansaitusta vapaa-ajasta. Tiesithän, että voit hyödyntää myös kotitalousvähennystä kotisiivouksessa. 

Imurointi kotisiivous.

Suursiivous, kevätsiivous, joulusiivous tai muu suurempi kotisiivous 

Perinteisen kotisiivouksen lisäksi teemme myös suursiivoukset, muuttosiivoukset, kevätsiivoukset, joulusiivoukset ym suuremmat siivoukset Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja lähialueilla. Odottaako esimerkiksi uuni siivoustaan, tai kenties jääkaappia ei ole tullut putsattua aikoihin? Ehkäpä pesuvuoroaan odottavatkin sauna sekä kylpyhuone? Tilaa tällöin meiltä suursiivous! 

Suursiivouksessa perusteellisen perussiivouksen lisäksi puhdistamme esimerkiksi kaappien päälle kertyneet pölyt, uunin, jääkaapin ja pakastimen sekä saunan ja kylpyhuoneen. 

Lue lisää kotisiivouksesta

Miksi valita kotisiivous? 

Mitäpä jos työpäivän jälkeen sinun ei tarvitsekaan siivota, vaan voisit tehdä jotain ihan muuta vapaa-ajallasi. Entä jos siivoamisen sijaan sinulle jää aikaa leikkiä lastesi kanssa, tai ehkä kaipaat pientä arjen luksusta. Kotisiivouksen avulla saat vapautettua muutoin siivoukseen kuluvan ajan muuhun vapaa-ajan viettoon. Jätä siivous meidän huoleksemme ja nauti omasta vapaa-ajasta.

Siivouksen laatu on meille äärimmäisen tärkeää ja tämän takia käytämme kotimaisia ekologisia pesuaineita ja asianmukaisia siivousvälineitä jokaisessa kohteessa. Näin kodin pinnat saadaan pysymään kunnossa myös vuosien päästä.

Saat säännöllisestä kotisiivouksesta myös kotitalousvähennyksen.

Kotisiivouksen hinta 

Kotisiivouksemme maksavat alkaen 48,50 € / tunti sis. alv. Tästä kotitalousvähennyksen jälkeen summaksi jää vuonna 2023 enää alkaen 19,40 € / tunti.

Kotitalousvähennys haetaan jälkikäteen esimerkiksi verottajan OmaVero -palvelun kautta.

Kuinka usein kotisiivous tehdään?

Kotisiivousta voidaan tehdä kertatyönä tai sopimuksen mukaisesti. Useimmiten kotisiivous tehdään kerran viikossa, mutta siivousväli sovitaan aina asiakaskohtaisesti toiveiden mukaan. 

Muista kysyä lisäpalveluistamme mikäli haluat näitä osana kotisiivousta. Lisäpalveluihimme kuuluvat mm. kylpyhuoneen perusteellinen puhdistus, mattojen tamppaus, erinäisten tekstiilien pesu sekä ikkunoiden / parvekelasien pesu. Mikäli mielessäsi on muita siivouksen tarpeessa olevia asioita niin kysy ja annamme mielellämme tarjouksen! 

Jos etsit paikallista, joustavaa ja laadukasta kotisiivousta Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla, niin ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme auttaa juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla. 

Muistathan, että siivouspalveluiden lisäksi tarjoamme myös monipuolista kotiapua arjen askareisiin. Lue lisää kotiapupalveluistamme tästä.

Saanko kotitalousvähennyksen?

Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Esimerkiksi säännöllisestä kotisiivouksesta on mahdollista saada 60 % kotitalousvähennystä. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä voit lukea Verohallinnon sivustolta. 

Toisinaan voit olla oikeutettu myös arvonlisäverottomaan palveluun: esimerkiksi jos olet yli 75-vuotias, toivut leikkauksesta tai sinulla on haastava elämäntilanne. Kysy rohkeasti lisää arvonlisäverottoman palvelun mahdollisuudesta. 

Miksi tilata kodin siivouspalvelut meiltä?

1

Olemme tuttu paikallinen sekä luotettava, jo vuodesta 2006 lähtien toiminut 100% kotimainen siivousyritys. 

2

Tunnemme ja tiedämme paikalliset tavat sekä ympäristöt. 

3

Olemme tunnettu laadukkaasta työnjäljestä sekä hyvästä asiakaspalvelusta. 

4

Käytämme ekologisia ja kotimaisia pesuaineita sekä aina asiakaskohtaisia siivousvälineitä. 

5

Monipuolisten palveluidemme avulla saamme siivottua kodin jokaisen nurkan tarvittaessa. 

6

Ammattitaitoiset ja kokeneet siivoojat. 

7

Yksittäiset siivoukset aina perussiivouksesta muutto– ja suursiivoukseen tai säännöllinen siivous haluamallasi aikavälillä. 

Laadukas ja luotettava siivous Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla

Siivouspalvelut Westlin Oy tarjoaa monipuolista ja laadukasta siivousta Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla. Olemme siivousyritys, joka on saanut kiitosta erityisesti laadukkaasta työnjäljestämme sekä asiakaslähtöisestä ja joustavasta palvelustamme. 

Siivous Tuusulan ja Järvenpään sekä Keravan alueilla laadukkaasti

 

Siivouspalvelut
Westlin Oy

Kauppakaari 8
04200 Kerava
Y-tunnus: 2659737-8

Copyright © 2024 Siivouspalvelut Westlin Oy