Kotisiivous Kerava, Tuusula, Järvenpää ja lähialueet

Meiltä saat luotettavat ja laadukkaat kotisiivouspalvelut Keravalla, Tuusulassa, Järvenpäässä ja lähialueilla. Takuulla siistin lopputuloksen takaavat ammattitaitoinen henkilökunta sekä laadukkaat työvälineet ja siivousaineet. Ensiluokkaisen laadukas työnjälki on meille kunnia-asia!

Laadun lisäksi meille tärkeää on toimintamme ekologisuus. Käytämme kotisiivouksissa kotimaisia ja riittoisia pesuaineita. Siivoamme aina omilla, jokaiselle asiakkaalle varatuilla välineillä, jotka pesemme huolellisesti jokaisen siivouskerran jälkeen. Käytämme aina ensisijaisesti asiakkaan imuria allergiasyistä, mutta tarvittaessa voimme tuoda myös oman imurimme paikalle.

Sopimussiivoukset sisältävät tyypillisesti:

  • Keittiön pintojen kosteapyyhinnän
  • Pölyjen pyyhinnän sekä kosketuspintojen puhdistuksen
  • Imuroinnin sekä lattialta että sohvalta ja/tai nojatuoleista
  • Lattian ja lattialistojen kosteapyyhinnän
  • WC-kalusteiden pesu sekä saunan oven puhdistus

Lisäpalveluna voimme myös esimerkiksi puhdistaa kylpyhuoneen perusteellisesti, tampata matot sekä pestä ikkunat ja/tai parvekelasit.

Suursiivouksessa perusteellisen perussiivouksen lisäksi puhdistamme esimerkiksi kaappien päälle kertyneet pölyt, uunin, jääkaapin ja pakastimen sekä saunan ja kylpyhuoneen.

Miksi valita kotisiivous?

Mitäpä jos työpäivän jälkeen sinun ei tarvitsekaan siivota vaan voisit tehdä jotain muuta vapaa-ajallasi. Kotisiivouksen avulla saat vapautettua muutoin siivoukseen kuluvan ajan muuhun vapaa-ajan viettoon. Jätä siivous meidän huoleksemme ja lähde nauttimaan vapaa-ajastasi!

Siivouksen laatu on meille äärimmäisen tärkeää ja tämän takia käytämme kotimaisia ekologisia pesuaineita ja asianmukaisia siivousvälineitä jokaisessa kohteessa. Näin kodin pinnat saadaan pysymään kunnossa myös vuosien päästä.

Saat säännöllisestä kotisiivouksesta myös kotitalousvähennyksen!

Paljonko kotisiivous maksaa?

Kotisiivouksemme maksavat alkaen 48,50€ / tunti. Tästä kotitalousvähennyksen jälkeen summaksi jää enää alkaen 29,10€ / tunti.

Kotitalousvähennys haetaan jälkikäteen esimerkiksi verottajan OmaVero -palvelun kautta.

Tarkat summat näet hinnastostamme.

Kuinka usein kotisiivous tehdään?

Kotisiivousta voidaan tehdä kertatyönä tai sopimuksen mukaisesti. Useimmiten kotisiivous suoritetaan kerran viikossa, mutta siivousväli sovitaan aina asiakaskohtaisesti.

Muista kysyä lisäpalveluistamme mikäli haluat näitä osana kotisiivousta. Lisäpalveluihimme kuuluvat mm. kylpyhuoneen perusteellinen puhdistus, mattojen tamppaus sekä ikkunoiden/parvekelasien pesu. Mikäli mielessäsi on muita siivouksen tarpeessa olevia asioita niin kysy ja annamme mielellämme tarjouksen!

Jos etsit paikallista, joustavaa ja laadukasta kotisiivousta Keski-Uudellamaalla kuten Kerava, Tuusula tai Järvenpää niin ota yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme auttaa juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Siivouspalveluiden lisäksi tarjoamme myös monipuolista kotiapua arjen askareisiin. Lue lisää kotiapupalveluistamme täältä.

Muista myös kotitalousvähennys

Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Esimerkiksi säännöllisestä kotisiivouksesta on mahdollista saada 60 % kotitalousvähennystä. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä voit lukea Verohallinnon sivustolta.

Toisinaan voit olla oikeutettu myös arvonlisäverottomaan palveluun: esimerkiksi jos olet yli 75-vuotias, toivut leikkauksesta tai sinulla on haastava elämäntilanne. Kysy rohkeasti lisää arvonlisäverottoman palvelun mahdollisuudesta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous palveluistamme!