Luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua vuodesta 2006

Luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua vuodesta 2006

Siivouspalvelut Westlin Oy tarjoaa monipuolista ja laadukasta siivousta Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla. Olemme siivousyritys, joka on saanut kiitosta erityisesti laadukkaasta työnjäljestämme sekä asiakaslähtöisestä ja joustavasta palvelustamme. 

Tarjoamme siivouspalveluita niin koteihin kuin yritysten toimitiloihin. Oli kyse sitten säännöllisestä ylläpitosiivouksesta, ikkunoiden pesusta, muuttosiivouksesta tai keväisestä suursiivouksesta, voit aina luottaa siihen, että työ tulee tehtyä laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa. Autamme mielellämme myös muissa arjen askareissa, mikäli olet haastavassa elämäntilanteessa tai toimintakykysi on rajoittanut. 

Tutustu tarkemmin siivouspalveluihimme tai ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan yhdessä miten voimme auttaa sinua arjessasi. 

Laadukas työnjälki kunnia-asiana 

Työn laadun lisäksi meille on tärkeää toimintamme ekologisuus. Käytämme kotisiivouksissa kotimaisia ja riittoisia pesuaineita. Siivoamme aina omilla, jokaiselle asiakkaalle varatuilla välineillä, jotka pesemme huolellisesti jokaisen siivouskerran jälkeen. Käytämme ensisijaisesti asiakkaan omaa imuria allergiasyistä, mutta tarvittaessa voimme tuoda myös oman imurimme paikalle. 

Kun haluat käyttää aikaasi muuhun kuin siivoamiseen, niin tilaa siivooja kotiin ja nauti ansaitusta vapaa-ajasta. Tiesithän, että voit hyödyntää myös kotitalousvähennystä kotisiivouksessa. 

Teemme työtä, jolla on tarkoitus

Kiireisessä arjessa siivoaminen ei usein ole se ensimmäinen asia, jonka haluaa tehdä kotiin tullessa. Ammattimainen siivouspalvelu pitää huolen kodin sotkuista ja on apunasi kodin siisteyden ylläpidossa. Siivouspalveluidemme avulla helpotat myös arjen askareita ja pidät toimistosi siistinä. 

Ensiluokaisen siivousjäljen takaavat ammattitaitoinen henkilökuntamme, laadukkaat työvälineet sekä ekologiset siivousaineet. Käytämme siivoustöissä vain KW:n kotimaisia, ympäristöystävällisiä ja riittoisia pesuaineita. 

Hemmottele itseäsi ja tutustu siivouspalveluihimme! 

Tiimimme

Tuija Westlin

Anni

Melina

Riitta

Anna-Kaisa

Kaija

Miksi valita siivousapua kotiin meiltä? 

1

Olemme tuttu paikallinen sekä luotettava, jo vuodesta 2006 lähtien toiminut 100% kotimainen siivousyritys. 

2

Tunnemme ja tiedämme paikalliset tavat sekä ympäristöt. 

3

Olemme tunnettu laadukkaasta työnjäljestä sekä hyvästä asiakaspalvelusta. 

4

Käytämme ekologisia ja kotimaisia pesuaineita sekä aina asiakaskohtaisia siivousvälineitä. 

5

Monipuolisten palveluidemme avulla saamme siivottua kodin jokaisen nurkan tarvittaessa. 

6

Ammattitaitoiset ja kokeneet siivoojat. 

7

Yksittäiset siivoukset aina perussiivouksesta muutto– ja suursiivoukseen tai säännöllinen siivous haluamallasi aikavälillä. 

Laadukas ja luotettava siivous Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla

Siivouspalvelut Westlin Oy tarjoaa monipuolista ja laadukasta siivousta Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla. Olemme siivousyritys, joka on saanut kiitosta erityisesti laadukkaasta työnjäljestämme sekä asiakaslähtöisestä ja joustavasta palvelustamme. 

Siivous Tuusulan ja Järvenpään sekä Keravan alueilla laadukkaasti

 

Siivouspalvelut
Westlin Oy

Kauppakaari 8
04200 Kerava
Y-tunnus: 2659737-8

Copyright © 2024 Siivouspalvelut Westlin Oy