Kotisiivous Tuusula

Luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua vuodesta 2006

Kotimaista luotettavaa ja laadukasta kotisiivousta Tuusulassa. Panostamme laadukkaisiin, ekologisiin siivousaineisiin sekä henkilökunnan ammattitaitoon. Näin takaamme aina puhtaat kodit jokaisessa tilanteessa. Ensiluokkaisen laadukas työnjälki on meille kunnia-asia!

Käytämme kotisiivouksissa vain kotimaisia ja riittoisia pesuaineita sekä jokaiselle asiakkaalle varattuja välineitä, jotka pesemme huolellisesti jokaisen siivouskerran jälkeen. Käytämme aina ensisijaisesti asiakkaan imuria allergiasyistä, mutta tarvittaessa voimme tuoda myös oman imurimme paikalle.

Tarvitsetko kotisiivousta Tuusulan alueella? Ota meihin yhteyttä ja tulemme paikalle!

Miksi käyttää kotisiivousta?

Entä jos kerrankin jättäisit sotkut jonkun muun hoidettavaksi ja nautit arjen luksuksesta. Ei siivoamista heti työpäivän jälkeen, voit jättää imurin kaappiin ja vaikka nauttia auringonpaahteesta, lähteä ulkoilemaan leikkiä lasten kanssa tai mitä ikinä haluat. Käytä vapaa-aikasi johonkin muuhun kuin siivoukseen ja keskity siihen mikä on sinulle tärkeää. Jätä kotisi siivous meille ja pääset nauttimaan lisääntyneestä vapaa-ajastasi!

Muista että saat säännöllisestä kotisiivouksesta myös kotitalousvähennyksen!

Kuinka usein kotisiivousta tarvitaan?

Usein kotisiivous päädytään lopulta tilaamaan kerran viikossa jatkuvana sopimuksena. Näin voit aina varmistua samoista siivoajista ja pystyt nauttimaan kotona olemisesta tietäen milloin siivous on tulossa. Teemme toki kertasiivouksia toiveiden mukaisesti sekä tilausväliä voidaan vaihtaa tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Alempana näet mitä kaikkea tyypilliseen kotisiivoukseen kuuluu ja mitä lisäpalveluita on saatavilla. Mikäli et löydä tarvitsemaasi siivousta listattuna kannattaa aina pyytää tarjous ja autamme mielellämme!

Kun etsit paikallista, joustavaa ja laadukasta kotisiivousta Tuusulassa niin ota meihin yhteyttä ja katsotaan kuinka voisimme auttaa juuri teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kotisiivouksen lisäksi tarjoamme myös monipuolista kotiapua arjen askareisiin. Lue lisää kotiapupalveluistamme.

Mitä kotisiivous sisältää?

Pääsääntöisesti säännölliset siivoukset sisältävät seuraavaa:

 • Keittiön pintojen kosteapyyhinnän
 • Pölyjen pyyhinnän sekä kosketuspintojen puhdistuksen
 • Imuroinnin sekä lattialta että sohvalta ja/tai nojatuoleista
 • Lattian ja lattialistojen kosteapyyhinnän
 • WC-kalusteiden pesu sekä saunan oven puhdistus

Yksittäiset siivoukset sovitaan tapauskohtaisesti. Teemme mm. muuttosiivouksiaikkunoiden pesua sekä toimistojen siivousta. Kysy tarpeen mukaan myös muista!

Lisäpalveluita joista sovitaan erikseen:

 • Kylpyhuoneen perusteellinen puhdistus
 • Mattojen tamppaus
 • Ikkunoiden pesu
 • Erinäisten tekstiilien pesu (Käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitettu tekstiilipesuri, jolla voimme tilauksesta pestä mm. sohvat, nojatuolit yms)
 • Kysy tarpeen mukaan myös muista!

Myös suuret kotisiivoukset eli suursiivoukset onnistuvat

Perinteisen kotisiivouksen lisäksi teemme myös suursiivoukset. Onko esimerkiksi uuni odottanut pesuaan jo pidemmän aikaa? Jääkappia ei ole putsattu aikoihin? Sauna sekä kylpyhuone odottavat pesuaan? Tilaa tällöin suursiivous!

Suursiivouksessa perusteellisen perussiivouksen lisäksi puhdistamme esimerkiksi kaappien päälle kertyneet pölyt, uunin, jääkaapin ja pakastimen sekä saunan ja kylpyhuoneen.

Tuusula kotisiivous hinta

Kotisiivouksemme maksaa alkaen 48,50€ / tunti sis. alv. Tästä kotitalousvähennyksen jälkeen summaksi jää vuonna 2022 enää alkaen 29,10€ / tunti.

Kotitalousvähennys haetaan jälkikäteen esimerkiksi verottajan OmaVero -palvelun kautta.

Tarkat summat näet hinnastostamme.

Miksi valita juuri Siivouspalvelu Westlinin kotisiivous?

 • Paikallinen, kotimainen, luotettava jo vuodesta 2006 toiminnassa ollut siivousyritys
 • Meitä on kiitelty laadukkaasta työnjäljestä sekä hyvästä asiakaspalvelusta, joihin myös panostamme.
 • Käytämme ainoastaan ekologisia ja kotimaisia pesuaineita sekä aina asiakaskohtaisia siivousvälineitä.
 • Monipuolisten palveluidemme avulla saamme jokaisen nurkan puhtaaksi!
 • Yksittäiset siivoukset aina perussiivouksesta suursiivoukseen tai säännöllinen siivous haluamallasi aikavälillä
 • Ammattitaitoiset siivoojat


Muista myös kotitalousvähennys

Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Esimerkiksi säännöllisestä kotisiivouksesta on mahdollista saada 60 % kotitalousvähennystä. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä voit lukea Verohallinnon sivustolta.

Toisinaan voit olla oikeutettu myös arvonlisäverottomaan palveluun: esimerkiksi jos olet yli 75-vuotias, toivut leikkauksesta tai sinulla on haastava elämäntilanne. Kysy rohkeasti lisää arvonlisäverottoman palvelun mahdollisuudesta.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä

Laadukas ja luotettava siivous Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla

Siivouspalvelut Westlin Oy tarjoaa monipuolista ja laadukasta siivousta Tuusulassa, Järvenpäässä ja Keravalla. Olemme siivousyritys, joka on saanut kiitosta erityisesti laadukkaasta työnjäljestämme sekä asiakaslähtöisestä ja joustavasta palvelustamme. 

Siivous Tuusulan ja Järvenpään sekä Keravan alueilla laadukkaasti

 

Siivouspalvelut
Westlin Oy

Kauppakaari 8
04200 Kerava
Y-tunnus: 2659737-8

Copyright © 2024 Siivouspalvelut Westlin Oy