Siivouspalvelu keittiön siivous

Kotisiivous Järvenpää

Luotettavaa, laadukasta ja kotimaista kotisiivousta Järvenpäässä. Puhtaan lopputuloksen takaavat ammattitaitoinen henkilökunta sekä laadukkaat työvälineet ja siivousaineet. Ensiluokkaisen laadukas työnjälki on meille kunnia-asia!

Laadun lisäksi panostamme ekologisiin siivousaineisiin. Käytämme kotisiivouksissa vain kotimaisia ja riittoisia pesuaineita. Siivoamme aina omilla, jokaiselle asiakkaalle varatuilla välineillä, jotka pesemme huolellisesti jokaisen siivouskerran jälkeen. Käytämme aina ensisijaisesti asiakkaan imuria allergiasyistä, mutta tarvittaessa voimme tuoda myös oman imurimme paikalle.

Tarvitsetko kotisiivousta Järvenpään alueella? Ota meihin yhteyttä ja tulemme paikalle!

Kuinka usein kotisiivousta tehdään?

Teemme kotisiivoukset Järvenpäässä joko kertatyönä tai sopimussiivouksena sovitun mukaisesti. Tyypillisesti kotisiivous tehdään kerran viikossa, mutta siivousväli sovitaan aina asiakaskohtaisesti.

Erikseen pyydettäviin kotisiivouksen lisäpalveluihin kuuluvat mm. kylpyhuoneen perusteellinen puhdistus, mattojen tamppaus, erinäisten tekstiilien pesu sekä ikkunoiden/parvekelasien pesu. Mikäli mielessäsi on muita siivouksen tarpeessa olevia asioita niin kysy ja annamme mielellämme tarjouksen!

Jos etsit paikallista, joustavaa ja laadukasta kotisiivousta Järvenpäässä niin ota meihin yhteyttä ja katsotaan kuinka voimme auttaa juuri teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Kotisiivouksen lisäksi tarjoamme myös monipuolista kotiapua arjen askareisiin. Lue lisää kotiapupalveluistamme.

Mitä kotisiivous sisältää?

Pääsääntöisesti säännölliset siivoukset sisältävät seuraavaa:

 • Keittiön pintojen kosteapyyhinnän
 • Pölyjen pyyhinnän sekä kosketuspintojen puhdistuksen
 • Imuroinnin sekä lattialta että sohvalta ja/tai nojatuoleista
 • Lattian ja lattialistojen kosteapyyhinnän
 • WC-kalusteiden pesu sekä saunan oven puhdistus

Yksittäiset siivoukset sovitaan tapauskohtaisesti. Teemme mm. muuttosiivouksia, ikkunoiden pesua sekä toimistojen siivousta. Kysy tarpeen mukaan myös muista!

Lisäpalveluita joista sovitaan erikseen:

 • Kylpyhuoneen perusteellinen puhdistus
 • Mattojen tamppaus
 • Ikkunoiden pesu
 • Erinäisten tekstiilien pesu (Käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitettu tekstiilipesuri, jolla voimme tilauksesta pestä mm. sohvat, nojatuolit yms)
 • Kysy tarpeen mukaan myös muista!

Myös suuremmat kotisiivoukset eli suursiivoukset onnistuvat

Perinteisen kotisiivouksen lisäksi teemme myös suursiivoukset. Onko esimerkiksi uuni odottanut pesuaan jo pidemmän aikaa? Jääkappia ei ole putsattu aikoihin? Sauna sekä kylpyhuone odottavat pesuaan? Tilaa tällöin suursiivous!

Suursiivouksessa perusteellisen perussiivouksen lisäksi puhdistamme esimerkiksi kaappien päälle kertyneet pölyt, uunin, jääkaapin ja pakastimen sekä saunan ja kylpyhuoneen.

Miksi valita kotisiivous?

Mitäpä jos työpäivän jälkeen sinun ei tarvitsekaan siivota vaan voisit tehdä jotain muuta vapaa-ajallasi. Entä jos siivoamisen sijaan sinulle jää aikaa leikkiä lastesi kanssa tai ehkä kaipaat pientä arjen luksusta. Kotisiivouksen avulla saat vapautettua muutoin siivoukseen kuluvan ajan muuhun vapaa-ajan viettoon. Jätä siivous meidän huoleksemme ja lähde nauttimaan vapaa-ajastasi!

Saat säännöllisestä kotisiivouksesta myös kotitalousvähennyksen!

Järvenpää kotisiivous hinta

Kotisiivouksemme maksaa alkaen 48,50€ / tunti sis. alv. Tästä kotitalousvähennyksen jälkeen summaksi jää vuonna 2022 enää alkaen 29,10€ / tunti.

Kotitalousvähennys haetaan jälkikäteen esimerkiksi verottajan OmaVero -palvelun kautta.

Tarkat summat näet hinnastostamme.

Miksi valita Siivouspalvelu Westlin kotisiivous?

 • Paikallinen, kotimainen, luotettava jo vuodesta 2006 toiminnassa ollut siivousyritys
 • Meitä on kiitelty laadukkaasta työnjäljestä sekä hyvästä asiakaspalvelusta, joihin myös panostamme.
 • Käytämme ainoastaan ekologisia ja kotimaisia pesuaineita sekä aina asiakaskohtaisia siivousvälineitä.
 • Monipuolisten palveluidemme avulla saamme jokaisen nurkan puhtaaksi!
 • Yksittäiset siivoukset aina perussiivouksesta suursiivoukseen tai säännöllinen siivous haluamallasi aikavälillä
 • Ammattitaitoiset siivoojat
Lattian ja hyllyn pintojen puhdistus

Muista myös kotitalousvähennys

Kaikki palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Esimerkiksi säännöllisestä kotisiivouksesta on mahdollista saada 60 % kotitalousvähennystä. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä voit lukea Verohallinnon sivustolta.

Toisinaan voit olla oikeutettu myös arvonlisäverottomaan palveluun: esimerkiksi jos olet yli 75-vuotias, toivut leikkauksesta tai sinulla on haastava elämäntilanne. Kysy rohkeasti lisää arvonlisäverottoman palvelun mahdollisuudesta.

Siivouspalvelut

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai pyydä tarjous palveluistamme!